روی زیرساخت های فیزیکی متمرکز شده است که اغلب روابط بین مردم و فضا را نادیده می گیرد. ظهور عصر تکنولوژی، "ساختمان های هوشمند" را آغاز کرده است. که از یادگیری ماشین و اتوماسیون استفاده می کنند. این سازه های نوآورانه به گونه ای طراحی شده اند که با بهره وری انرژی چشمگیر کار کنند، با این حال، تا حد زیادی از ساکنان خود جدا شده اند . اگر بتوان ساختمان ها را با تعامل با ساکنانشان هوشمندتر و پایدارتر کرد، چه؟

 

 

 

پل چاوز، دانشیار تجربه کاربری و فناوری در ARUP، می گوید: «ساختمان ها می توانند بسیار هوشمندتر شوند اگر از مغز افراد داخل آن استفاده کنیم. چاوز با رهبری پروژه BREO (بیان و بهینه سازی منابع ساختمان)، پتانسیل استفاده نشده درگیر کردن ساکنان در صرفه جویی فعالانه انرژی در ساختمان ها را برجسته می کند. ساختمان ها بخش قابل توجهی از انرژی و منابع جهان را مصرف می کنند، و با این حال ساکنان آن اغلب از پیامدهای مصرف انرژی خود دور می مانند. BREO یک رویکرد جدید برای مقابله با این مشکل است، با استفاده از فناوری حسی برای ایجاد یک رابطه شهودی و تعاملی تر بین ساختمان ها و ساکنان آنها.

 

 

 

فراتر از مفهوم ساختمان های هوشمند، این پروژه با ایجاد یک سیستم پاسخگو که استفاده از منابع را در زمان واقعی ارتباط برقرار می کند، از هوش انسانی بهره می برد. این سیستم از طریق خروجی های حسی ساختمان ها را به داده های «اکسپرس» از سیستم های الکتریکی، آسایش حرارتی، کیفیت هوا، آب، گاز طبیعی، روشنایی و سیستم های سمعی و بصری مجهز می کند. با پر کردن شکاف بین سیستم های ساختمان و ساکنان آن، BREO اطمینان می دهد که مردم نه تنها از تأثیرات زیست محیطی خود آگاه هستند، بلکه برای ایجاد تغییرات نیز قدرت دارند. این سیستم از حواس انسانی برای برقراری ارتباط با معیارهای منابع استفاده می کند، و اطمینان حاصل می کند که ساکنان می توانند به راحتی تشخیص دهند که ساختمان در وضعیت مثبت، خنثی یا منفی در مورد استفاده از منابع خود قرار دارد. در حالی که این پروژه هنوز در مراحل تحقیقاتی است، نمونه های اولیه امیدوارکننده ای را دیده است که به دنبال تقویت روابط ساکنان با ساختمان ها هستند.

0 نظر ثبت شده

ثبت یک نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی مشخص شده اند *

0 نظر ثبت شده