
کافه Klim Coffee Roasting Co در توسعه تجاری جدید در حومه پرجنب وجوش جنوب شرقی مونت ویورلی، ویکتوریا، استرالیا واقع شده است. این کافه برجسته نه تنها قهوه استثنایی ارائه می دهد، بلکه دارای رُستر قهوه خود نیز می باشد و تجربه ای منحصر به فرد برای مشتریان خود ایجاد می کند. دیدگاه مشتری ایجاد یک کافه و رُستری منحصر به فرد در یک مرکز تجاری است که فضایی دعوت کننده برای ناهارخوری داخلی فراهم کرده و کل فرآیند تهیه قهوه و داستان منحصر به فرد خود را با همه مهمانان به اشتراک بگذارد.

دیدگاه طراحی
کافه دارای دو نمای شیشه ای با قاب آلومینیومی و مجموعه ای از درهای تاشو در یکی از نماها بود که به یک سکوی بیرونی متصل می شود. با توجه به دیدگاه مشتری، رویکرد طراحی ما به دنبال ایجاد هویتی از صنایع دستی محترمانه برای فضای کارگاه مشخص شده از طریق زبان طراحی "شبکه" و "جعبه" است. با معرفی عناصر و مواد طراحی جدید، ما به دنبال تحول تجربه فضا هستیم.

زبان طراحی و ساختار
طراحی شبکه، بوم هویت جدید را مشخص می کند. موقعیت شبکه به مولیون های پنجره موجود اشاره دارد و ساختار اصلی داخلی جدید را تشکیل می دهد. این چارچوب که از ستون ها و تیرها تشکیل شده است، فضای داخلی را تعریف می کند و در عین حال استفاده و ارتباط بصری نمای شیشه ای را به حداکثر می رساند. در داخل این سیستم شبکه، تمامی عملکردهای کافه شکل می گیرند، از جمله پیشخوان کافه، نمایشگاه خرده فروشی، میزهای مشترک، میزهای بار و اتاق رُست، که به "جعبه" معروف است.

اتاق رُست - “جعبه”
اتاق رُست، که به عنوان "جعبه" طراحی شده است، به عنوان مرکز و قلب فضا عمل می کند. این اتاق به گونه ای قرار گرفته است که از تمامی نمای های شیشه ای قابل مشاهده باشد و مهمانان بتوانند فرآیند تهیه قهوه را از طریق پنجره های تصویر یا درب انبار مشاهده کنند. از داخل اتاق رُست، می توان تمام فعالیت های در حال انجام در کافه، چه در داخل و چه در خارج، را مشاهده کرد که حس قوی ارتباط را تقویت می کند در حالی که رُست و بسته بندی قهوه انجام می شود.
این طراحی به دنبال ایجاد فضایی است که هم عملکردی و هم زیبایی شناسانه باشد، جایی که عشق به قهوه و هنر رُست کردن آن در هر گوشه ای از فضا مشهود باشد.
منبع:آرچی دیلی
ثبت یک نظر