
پردیس نوآوری نوونسیس یک مرکز مدرن برای نوآوری، اشتراک دانش و پشتیبانی مشتری، همچنین یک محل کار الهام بخش و کارآمد است. این پردیس برای شرکت جهانی زیست علوم نوونسیس طراحی شده که در صنایع غذایی، لبنیات، نوشیدنی، تغذیه و کشاورزی فعالیت می کند. کلمه کلیدی برای این پردیس جدید "تجمل ساده و کارایی بالا" است. این پردیس مدرنیسم کلاسیک دانمارکی را به شیوه ای معاصر با تکنیک های واضح، جهت یابی آسان و مواد با کیفیت بالا از جمله بلوط و سنگ طبیعی، هم در داخل و هم در خارج، تفسیر می کند – همه این ها با سطح بالایی از جزئیات همراه است.

امکانات جدید
امکانات جدید شامل یک مرکز لبنیات، آزمایشگاه ها، مرکز پشتیبانی مشتری، یک سالن اجتماعات، فضاهای ملاقات، دفاتر و یک غذاخوری است. این پردیس در یک جنگل واقع شده و در یک برنامه کلی که توسط آرنه جیکوبسن در دهه 1960 طراحی شده بود، هم خوانی دارد. پردیس نوآوری اکنون با محیط زیبا هماهنگ شده و نشان می دهد که چگونه یک توسعه می تواند ساختمان های تک کارکرد فرسوده را به یک هاب نوآوری همگرا تبدیل کند. این کار باعث کاهش تخریب و مساحت کل شده و به همین ترتیب اثرات اقلیمی را به حداقل می رساند.

ادغام تحقیقات و معماری
این پروژه با همکاری مشتری و با تمرکز بر نیازهای محققان، کارمندان، مشتریان و مهمانان طراحی شده است. تمام تسهیلات صنعتی به معماری یکپارچه شده و با همکاری محققان توسعه یافته اند. هم آزمایشگاه ها و هم مرکز کاربرد لبنیات جدید و مدرن هستند و به نوونسیس این امکان را می دهند که همراه با مشتریان، محصولات جدید و نوآورانه را در یک محیط تولید واقعی آزمایش و سفارشی سازی کنند. یک راه حل پرده ای به عنوان یک گزینه نامحسوس برای پوشش دادن دیدهای طبقه به سقف از مرکز لبنیات عمل می کند. آزمایشگاه های تحقیق و توسعه در طبقه اول به دفاتر متصل هستند و این امکان را به محققان می دهند که به راحتی بین آزمایشات و کارهای دفتری در طول روز جابه جا شوند.


ترکیب فناوری و مدرنیسم دانمارکی
این پروژه فناوری و روش های تولید جدید را با تفسیر معاصر از مدرنیسم دانمارکی که توسط ویلهلم لوریتزن و آرنه جیکوبسن در نیمه اول قرن بیستم معرفی شده بود، ترکیب می کند. عناصر شناسایی شده ای که به جهت یابی کمک می کنند با یکپارچگی با محیط اطراف، تاکتیک های واضحی دارند. مناظر و ارتباط با جنگل و ساختمان های موجود یک حس اتصال و حرکت را ایجاد می کنند. همه چیز به سمت بیرون – ارتباط با طبیعت، فصول، تنوع زیستی است. طبیعت واقعی – نه یک طبیعت صحنه سازی شده. آزمایشگاه ها و مرکز کاربرد لبنیات هر دو مدرن هستند و به نوونسیس و مشتریان از سراسر جهان این امکان را می دهند که محصولات جدید و نوآورانه را در یک محیط تولید واقعی آزمایش و سفارشی سازی کنند. به صورت عمدی، مرکز لبنیات در قلب ساختمان قرار دارد و در هنگام ورود دیدگاه هایی را ارائه می دهد – اشاره به کسب و کار اصلی آن ها. این مرکز به عنوان قلب نوونسیس تمامی کاربران را در بر می گیرد.
منبع:آرچی دیلی
ثبت یک نظر