
پیشینه و موقعیت: هماهنگی با محیط طبیعی
ما به دنبال ایجاد ساختمانی بودیم که با ویژگی های خاص کارفرما هماهنگ باشد. این ساختمان باید با پس زمینه خود ترکیب شود و به بازدیدکنندگان نمایی خارق العاده از کوه های سیمونزبرگ و رشته کوه دراکنشتاین را ارائه دهد. منطقه چشیدن شراب باید قادر به میزبانی تجربه های سفارشی چشیدن شراب باشد که بر اساس خواسته های هر مشتری طراحی شده اند. بنابراین، لازم بود که این منطقه دارای یک فضای نشیمن، منطقه چشیدن، یک اتاق بار و یک آشپزخانه برای نمایش ها باشد. همچنین نیاز به یک دفتر مزرعه در همان محل وجود داشت.

ویژگی های طراحی: تأثیر تروا و توپوگرافی
شربت کاپنسیس ویژگی های منحصر به فرد خود را از تروا، توپوگرافی، ارتفاع و میکروکلایمت مزرعه "فینبوش" که انگورهای آن در آن کشت می شود، به دست می آورند. برای جلوگیری از تأثیر بر زمین های زراعی، ما تصمیم گرفتیم ساختمان جدید را بر روی یک تراس موجود قرار دهیم که پیشتر یک کلبه مزرعه در آن قرار داشت. طراحی شامل یک دفتر مزرعه مستقل، یک پلان باز با یک آشپزخانه کوچک و امکانات بهداشتی است. در آن سوی یک حیاط محافظت شده، منطقه چشیدن قرار دارد.

مواد و روش ساخت: استفاده از منابع محلی
دیوارهای تراس موجود برای توسعه به دیوارهای سنگی دفتر مزرعه و منطقه چشیدن، که اکنون به نام "کلپوس" شناخته می شود، گسترش یافتند. سنگ ها از مزرعه برداشت شده و به همان شیوه دست ساخته غیررسمی تراس موجود ساخته شدند. سقف های کم ارتفاع و تاریک از جنس ورقه های فلزی روی دیوارهای سنگی شناور هستند و فضای اداری و منطقه چشیدن را ایجاد می کنند، که به بیرون پرتاب می شوند تا یک "استوپ" بزرگ چشیدن ایجاد کنند که به دره بنهوک مشرف است.

طراحی داخلی: هماهنگی با طبیعت
تمام چوب های استفاده شده در ساختار از قطع جنگل های غیر بومی مزرعه به دست آمده اند و تمامی الوارها در مزرعه قطع، اره و خشک شده اند. چوب به طور گسترده ای برای ساختار سقف، سقف ها، کف ها، پوشش دیوارها و مبلمان استفاده شد. پالت طبیعی و بافت چوب با "کپی های" گلی مستحکم در مناطق کف خارجی تکمیل می شود. درب های شیشه ای آلومینیومی به داخل دیوارهای سنگی فرو می روند و اجازه می دهند منطقه چشیدن به استوپ، باغ "فینبوس" و نمای فراتر امتداد یابد.

دکوراسیون داخلی: نوآوری در طرح
اثاثیه نرم داخلی و کاربرد حداقل هنر به طور عمدی بازتاب دهنده رنگ های ملایم و شخصیت آرام چشم انداز اطراف است. اتاق چشیدن شامل یک فضای نشیمن راحت با شومینه، یک اتاق کوچک شراب، یک میز غذاخوری چشیدن برای پذیرایی از 18 مهمان و یک پیشخوان سرویس که به عنوان آشپزخانه نمایش سرآشپز در کنار: یک آشپزخانه صنعتی کوچک و مجهز عمل می کند. پیشخوان، میز، بوفه و کمدها همگی از چوبی ساخته شده اند که در مزرعه قطع شده اند.
منبع:آرچی دیلی
ثبت یک نظر