فضای بار و پشت بام

 با دیدی به خیابان منتهی به ساحل، فضای پشت بام به عنوان ناحیه ای برای آرامش و نوشیدن کوکتل های خاص طراحی شده است. با وجود ورودی جداگانه، بالکن سایه دار به گونه ای طراحی شده که بصری هر دو منطقه را به هم متصل کند. نصب سقف پارچه ای موج دار، موجی از سقف ایجاد می کند که نسیم دریا را جذب کرده و نور ملایم غروب را نرم می کند.

دیالوگ بصری

برای پیوند دادن فضاها با مفهوم رستوران، انتخاب مواد نمایانگر تصویر غروب در کنار ساحل بادی است که نماد زمانی است که آتش و باد با هم گفتگو می کنند. تغییر تدریجی رنگ یک عنصر کلیدی در این پروژه است. کاشی های سفالی با رنگ زنگاری مونوکروماتیک در تمام طبقه اول امتداد یافته و به تدریج به رنگ نارنجی روشن تر در پشت بام تغییر می یابد. طراحی به سمت سادگی و کارایی هزینه، با تأکید بر مواد طبیعی مانند سنگ، تررازو، چوب، و آجر سفالی است. اندازه های مختلف کاشی های لعاب دار همراه با دیوارهای سیمان رنگی، مناطق نشیمن با بافت های متنوعی ایجاد می کند.

نورپردازی و فضای داخلی: نورپردازی به گونه ای طراحی شده که گرمایی را ارائه دهد که با بافت های مختلف طرح رنگ غروب همخوانی داشته باشد. فضای داخلی با سقف بلند و نصب چراغ های آویز که از بشقاب الهام گرفته شده اند، به جو محیط افزوده می شود. کل فضا به صورت یکپارچه طراحی شده است، به گونه ای که از طبقه همکف به پشت بام حرکت می کنید. تغییر رنگ و بافت، داستان پروژه و هویت آن را که از علاقه صاحب نظر به آشپزی تایلندی اصیل نشأت می گیرد، به تصویر می کشد.

منبع:آرچی دیلی

0 نظر ثبت شده

ثبت یک نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی مشخص شده اند *

0 نظر ثبت شده