طراحی دفتر کار با معماری معاصر

پروژه طراحی دفتر کار، با توجه به داستان کسب و کار مشتری شکل گرفت. پیش از این، دفتر در یک خانه قدیمی با حیاطی در جلوی افیس واقع شده بود. کارکنان دائماً در ارتباط با تنش های بالا ناشی از ماهیت دفتر که از تجارت آنلاین با تعداد زیادی مشتری به وجود می آمد، بودند. طی جلسات با مشتری در آن مکان، معماران متوجه شدند که این مکان به یک بازار یا بورس کوچک با ارتباطات یکپارچه شباهت دارد.

طراحی مفهومی

بنابراین، معماران تصمیم گرفتند ادغام ارتباطات و کار را در طراحی مفهومی دفتر جدید مدنظر قرار دهند. این کار با استفاده از یک پلکان اضافی که نقاط مهم دفتر را به هم متصل می کند، انجام شد. این پلکان به طور متناوب اتاق مدیریت را به منطقه فروش در طبقه دوم، منطقه حسابداری در طبقه سوم و نهایتاً به پشت بام با منطقه استراحت و فضای سبز متصل می کند.

تأثیرات معماری محلی

متأثر از معماری محلی یزد، هندسه ی خالص و فرم صریح در ترکیب با عقب نشینی های بزرگ مقیاس و گزینه های جایگزین در گردش، برای معماران به عنوان بستری برای یک ساختمان دفتر مدرن در شهری اتوپیایی مطرح شد.

چالش های زمینه ای

پروژه در دو سطح کلان و خرد در زمینه خود مورد بررسی قرار گرفت. در آن زمینه، طراحان مجبور بودند با مسائل مانند تابش خورشید، همرفت طبیعی و غیره سروکار داشته باشند. با این حال، مسائلی مانند تأثیرات همسایگی، ارتباط با آن ها نیز چالش برانگیز بودند. لازم به ذکر است که ساختمان کلاسیک مجاور پس از اتمام این پروژه اضافه شد، بنابراین تضاد شدید در مواجهه با زمینه بیشتر مشهود خواهد بود.

ویژگی های ساختاری و فضایی

  • پلان آزاد ارتباطات: استفاده از پلکان اضافی برای ایجاد ارتباط بین طبقات و مناطق مختلف.
  • فضاهای استراحت و سبز: ایجاد فضای استراحت و سبز بر روی پشت بام برای کاهش استرس کارکنان.
  • فرم و هندسه خالص: استفاده از هندسه و فرم های ساده و خالص، الهام گرفته از معماری سنتی یزد.
  • مواد طبیعی: استفاده از سنگ تراورتن سفید برای نمای ساختمان.

این طراحی نه تنها نیازهای مدرن یک دفتر کار را برآورده می کند بلکه با استفاده از عناصر معماری سنتی یزد، یک پیوند بین گذشته و حال ایجاد می کند.

منبع:آرچی دیلی

0 نظر ثبت شده

ثبت یک نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی مشخص شده اند *

0 نظر ثبت شده