فضای تخصصی برای نوشیدنی ها و غذاها
Kanché فضایی است که در آن نوشیدنی ها و غذاها با استفاده از نوشیدنی های ملی و مواد محلی از باغ Kinich در ایزامل، یوکاتان تهیه می شود.
الهام از کشت سنتی مایا
تمدن مایا به طور سنتی سبزیجات، میوه ها و گیاهان را در سازه های مرتفعی به نام Ka'anché کشت می کردند که با چوب های درختان بومی ساخته می شدند تا محصولات را از آفات و باران محافظت کنند.

هدف پروژه
این پروژه به دنبال احیای این روش سنتی است که با گذر زمان به تدریج از بین رفته است، در حالی که به گیاهان موجود در باغ احترام می گذارد. تأکید بر حداقل ساخت و ساز لازم برای پذیرش برنامه جدید و کاهش تأثیرات محیطی از جمله اهداف این پروژه بوده است. اصول طراحی بیوکلیمایتیک برای بهینه سازی راحتی حرارتی و کارایی انرژی به کار رفته و معماری با محیط اطراف و زمینه تاریخی و معماری همخوانی دارد.

محل قرارگیری پروژه
این محل در نزدیکی هرم Kinich Kakmó و دیواری سنگی به ارتفاع 1.5 متر قرار دارد و مساحت آن 500 متر مربع است که شامل درختان میوه، بوته ها و گیاهان دارویی می شود.
چیدمان ساختمان و محیط
مکان ساختمان با دقت انتخاب شده تا به گیاهان موجود احترام گذاشته و از شرایط اقلیمی بهینه برای کاربران (تهویه و نور خورشید) بهره برداری کند و دیدهای ویژه ای از هرم ارائه دهد. پروژه به سه منطقه اصلی تقسیم شده است: بار که بخشی از زمین را بین درختان عبور می کند و منطقه اصلی برای مشتریان را تحت پوشش یک سایبان که به عنوان دیدبانی باغ نیز عمل می کند، ایجاد می کند؛ منطقه خدمات که شامل آشپزخانه، انبار و سرویس های بهداشتی برای مشتریان است؛ و باغ که با استفاده از گیاهان موجود محیط های مختلفی در اطراف بار ایجاد می کند و مرزهای بین داخلی و خارجی را از بین می برد.

استفاده از مواد محلی و پایدار
در این پروژه استفاده از مواد محلی و پایدار اولویت داشته است، مانند چوب zapote برای سایبان محافظ بار و دیوارها و سقف ها با رنگ های طبیعی از آهک و خاک جنوب یوکاتان. همچنین از سنگریزه و سنگ فرش برای به حداکثر رساندن زمین های نفوذپذیر و کاهش تأثیرات بر سایت استفاده شده است.
منبع: آرچی دیلی
ثبت یک نظر