
اهمیت گندم سیاه در فرهنگ کره ای
گندم سیاه یکی از غلاتی است که در ادبیات کره ای، که عمدتاً بر اشراف متمرکز است، کمتر به آن اشاره شده است. این به این دلیل است که شخصیت ساده اش اغلب با طعم روستایی مرتبط بوده است. با این حال، به دلیل قدرت حیاتی قوی، گندم سیاه به عنوان یک ماده غذایی مورد علاقه برای مردم عادی برجسته شد و به آنها کمک کرد تا زمستان های سخت و مشکلات را تحمل کنند.

معرفی رستوران Memil Danpyeon
Memil Danpyeon، یک برند جدید که توسط Kyochon F&B راه اندازی شده است، بر روایت گندم سیاه تمرکز دارد که تاکنون فرصت برجسته شدن به عنوان یک شخصیت برجسته را نداشته است. نودل های گندم سیاه 100٪ تازه کره ای، آبگوشت کامل ساخته شده از گوشت گاو و مرغ کره ای، ادویه جاتی که به مدت 72 ساعت از 21 ماده طبیعی درست شده اند و روغن پریلا ممتاز کره ای که از سه نسل به ارث رسیده است.

ترکیب عناصر در ظروف برنجی هنری
Memil Danpyeon با دقت تمام این عناصر را در ظروف برنجی هنری قرار می دهد و آنها را با صمیمیت و تعهدی که نماد Kyochon است، تزریق می کند. زبان فرم دهی فضا با عناصر بصری "گندم سیاه" و "داستان" آغاز می شود. روایتی که جوهره ساده اما پذیرا گندم سیاه را به تصویر می کشد، با هر صفحه ای که به آرامی توسط چشم ها مشاهده و با دقت توسط نوک انگشتان ورق زده می شود.

طراحی فضای داخلی
فضا با یک نمای خمیده که یادآور باز کردن اولین فصل یک کتاب است، گشوده می شود. هر عنصر درون این فضا بافت گندم سیاه را منعکس می کند، که عمدتاً از مواد پایانی با "دانه" و "بافت ناهموار" متمایز استفاده می کند. هر روایت قرار گرفته در قفسه کتاب، جوهره گرم گندم سیاه را تجسم می بخشد و زبان فرم دهی فضا را غنی تر می کند.
منبع:آرچی دیلی
ثبت یک نظر