
مکان و اهمیت چشمه های آب گرم
چشمه های آب گرم بانتانگ در چاهو مقصدی محبوب برای گردشگران و علاقه مندان به سلامتی است. در میان چشم اندازهای خیره کننده، ما رستورانی طراحی کرده ایم که مناظر طبیعی آب را به یک فضای تجربی پویا تبدیل می کند. نقطه فروش منحصر به فرد این رستوران، آب این چشمه های مشهور است که در تهیه غذاها استفاده می شود و به عنوان آب آشامیدنی سرو می گردد. فرم های سیال گرفته شده از جریان آب این فضا را روشن و باز، و محیطی ایده آل برای یک تجربه آشپزی فراموش نشدنی ایجاد می کنند.

لذت از لحظات خاص
احساس غوطه ور شدن در آب گرم و چشیدن اولین لقمه: برخی لحظات ارزش جشن گرفتن دارند. لذت آگاهانه و حضور در لحظه حال از چیزهایی هستند که ما بیشتر از همیشه به دنبال تجربه آن ها هستیم، چرا که این ها نقاط مقابل مهمی برای تعاملات دیجیتال زودگذر که زندگی روزمره ما را شکل می دهند، می باشند. رستوران Spring Feast غذاهای الهام گرفته از آشپزی غربی را با تمرکز ویژه ای بر آب چشمه های محلی سرو می کند. غذای ویژه این رستوران، تخم مرغ های پخته شده با آب چشمه، قارچ دنبلان و قارچ پورچینی است.


طراحی داخلی و تجربه فضایی
طراحی داخلی ما تضمین می کند که مشتریان می توانند در این تجربه ویژه غرق شوند و از لحظات شخصی خود لذت ببرند. نقطه شروع ما، بهره برداری از زمینه فرهنگی و ترجمه آن به یک تجربه فضایی بود. تحقیقات ما یک نوشته امپراتوری از دوره مینگ را کشف کرد که در آن چشمه های آب گرم بانتانگ ذکر شده است: «کوه دو چشمه دارد، یکی سرد و یکی گرم. در آغاز نزول آن ها، گرم و سرد هنوز جدا هستند. با مخلوط شدن آن ها، ماهی ها با حس کردن افزایش دما، از جریان گرم دور می شوند.»

مسیرهای ورودی به رستوران
ورودی رستوران در سطح بالایی قرار دارد. در تطابق با رکورد تاریخی، دو مسیر از اینجا به پایین و دوباره به رستوران همگرا می شوند: مسیر مستقیم مشتریان را از یک پله پله وسیع به پایین هدایت می کند، در حالی که گذرگاه گالری از کنار یک سالن عبور می کند که چشم انداز باشکوهی از مناظر را ارائه می دهد.
این طراحی و تجربه فضایی نشان دهنده ارتباط عمیق با گذشته فرهنگی منطقه و تلاش برای ایجاد لحظات بی نظیر برای مشتریان است.
منبع:آرچی دیلی
ثبت یک نظر