
یک شرکت تولید ماکارونی، ساختمانی در حال ساخت را برای دفتر مرکزی خود خریداری کرد که شامل هفت طبقه اداری و یک طبقه تجاری بود. با توجه به برنامه ریزی فیزیکی جدید، آنها به ما مراجعه کردند تا طراحی این ساختمان را انجام دهیم در حالی که ساختار فولادی آن در مرحله نهایی بود.
الهام از چرخه تولید ماکارونی
ابتدا از کارخانه بازدید کردیم. چرخه شگفت انگیز فعالیت های مختلف که توسط گندم هدایت می شد، ما را تحت تأثیر قرار داد. حرکت گندم در سیلوهای بزرگ دانه، پسماندی حاوی سبوس و خرده های گندم به جا می گذاشت که در صنعت تخته خرده چوب استفاده می شد. استفاده از این پسماند به عنوان پیوندی اساسی و نمادین بین صنعت تولید ماکارونی و دفتر مرکزی در فرآیند شکل گیری پروژه مورد توجه قرار گرفت.

استفاده از مواد ارگانیک در طراحی داخلی
با افزودن پسماندها به گچ دیوارهای داخلی (ترکیبی از خاک رس و گچ)، پایه ای مناسب برای جوانه زنی و رشد دانه های گندم فراهم شد. این فرآیند تا زمانی که گچ مرطوب بود ادامه یافت و بافتی ارگانیک در تمامی سطوح داخلی ایجاد کرد. به این ترتیب، ردپای گندم به عنوان گچ ارگانیک برای همیشه بر جسم فیزیکی پروژه باقی ماند.

طراحی فضاهای اداری
برنامه ریزی ساختمان جدید شامل بخش های کلی از جمله مدیریت، دفاتر مدیران ارشد، سالن های تیمی و اتاق های کنفرانس بود که از بالا به پایین قرار گرفتند. به مشتری پیشنهاد شد که فضای تجاری موجود در مجوز ساختمان قبلی به یک فضای فرهنگی چند منظوره اختصاص یابد تا طبقه همکف بتواند با شهر در ارتباط باشد.

استفاده از شبکه اصلی ساختار
برای کنترل نور خورشید در نمای جنوبی و غربی ساختمان، از یک پوسته نیمه شفاف روی شبکه اصلی استفاده شد که در آن استعاره ای از ساقه های گندم وجود دارد.
منبع:آرچی دیلی
ثبت یک نظر