
معرفی رستوران
شرکت معماری External Reference مستقر در بارسلونا به رهبری معمار ایتالیایی کارملو زاپولا، طراحی رستوران CAAA را به سفارش سرآشپز مشهور پیترو کاتالانو به عهده داشته است. این رستوران دومین رستوران پیترو کاتالانو است که در لوسرن، سوئیس واقع شده است و تجربه ای انحصاری را با ترکیب غذا، طراحی و فناوری ارائه می دهد. همکاری بین زاپولا و کاتالانو طراحی پیشروانه ای را به نمایش می گذارد که داستانی از صنایع دستی را روایت می کند و فضایی برای تجربه ی غذایی منحصر به فردی که همه ی حواس را درگیر می کند، فراهم می آورد.

الهام از مناظر آلپ
الهام گرفته از سنت های غنی آشپزی منطقه آلپ و مناظر خود آن، External Reference داخلی ای طراحی کرده که به شکوه آلپ ادای احترام می کند. فضای داخلی رستوران که 85 متر مربع را در بر می گیرد و تا 16 نفر را می تواند پذیرش کند، با رنگ سفید غالب توصیف می شود.

طراحی سقف و فضای داخلی
سقف، با قطعات ارگانیک سفارشی چاپ سه بعدی ساخته شده و به منحنی ها و شکل های کوه های پوشیده از برف پیروی می کند، بازدیدکنندگان را در فضایی منحصر به فرد محاصره می کند. External Reference سعی کرده است ایده ی غذا خوردن در مکانی افسانه ای را زنده کند، در پایان یک بارش برف، وقتی برف تمام نقص ها را پوشانده و به یک حجاب کامل تبدیل شده، با خورشید گرم که سفیدی مطلق برف را نرم می کند. حفره ی نورانی توانسته است اثرات کروماتیکی که مناظر برفی را مشخص می کند بازتولید کند و فضای کلی رستوران را تغییر دهد.

مبلمان و استفاده از مواد محلی
نشان دادن تعهد قوی به طراحی در تمامی مقیاس ها، هر قطعه مبلمان توسط تیم External Reference سفارشی طراحی شده است. بار دیگر با الهام از تن های آرام آب و هوای کوهستانی و جوهره ی جنگل های آن، برای صندلی ها و میزها از چوب خاکستر استفاده شده است که لطافت شاخه های درختان را به یاد می آورد. در همین حال، فولاد ضد زنگ، شیشه و کفپوش مرمرین بار رستوران را تکمیل می کنند. اینجاست که استفاده از ترکیب رنگ های تک رنگ و خنثی نه تنها فضایی دلپذیر ایجاد می کند بلکه اجازه می دهد عناصر معماری کیفیت خلق های سرآشپز را بدون رقابت با آن ها ارتقا دهد. به همین دلیل، سلولز با رنگ خاص استخوانی اش به عنوان ماده ی اصلی انتخاب شده است.
منبع:آرچی دیلی
ثبت یک نظر